Vírusellenőrzési lehetőségek

Anitvirus szűrőSzámos lehetőség van a bejövő és kimenő vírusos levelek szűrésére:

1. Sophos Antivirus for VPOP3

A Sophos Antivirus-t integráltan tartalmazza a VPOP3, aminek "SAVI" verziója működik együtt a VPOP3-mal, a program automatikusan frissíti a vírus leíró adatbázist. (Csak NT/2000/XP verzión működik!)

2. Avast! for VPOP3

Az avast! antivirus egy kedvező árú víruskereső program. A VPOP3 2.0 verziótól támogatja ennek integrációját a levelező szerverbe és automatikusan frissíti annak adatbázisát.

3. VPOP3 Plugins Pack és egy tetszőleges vírusirtó program

VPOP3-hoz kapható egy Plugins Pack, amiben egy "vpop3decode" segédprogram. Ennek segítségével egyéb anitivirus program is használható a vírusok kiszűrésére.

Felhasználónk véleménye

Varga Gábor


Az általunk vásárolt VPOP3 levelezőprogramot már jó pár éve használjuk és azt mondhatom teljesen meg vagyunk elégedve a programmal. Rengeteg beállítási lehetőség van benne és nem nagyon volt olyan problémánk, amit ne tudtunk volna megoldani vele, pedig egy 80 fős céget kell kiszolgálnia. Igazi profi mail szerver program. De mi nem csak a tudása miatt döntöttünk mellette, hanem az ára miatt is. Legalább egy nagyságrenddel olcsóbb, mintha Microsoft Exchange Server-t üzemeltetnénk.


A Hunet Kft által nyújtott szolgáltatással maximálisan meg vagyunk elégedve.


Varga Gábor
rendszergazda
Golding Kft