Spam szűrési lehetőségek

Megbízható SPAM szűrőA VPOP3 2.2-es verziója óta tartalmaz egy hatékony beépített spam szűrőt. Ennek használatával lényegesen csökkenthetőek a kéretlen reklám levelek.

Működés alapja, hogy a program által levélszemétnek minősített e-maileket karanténba helyezi és nem kézbesíti a felhasználóknak. A karanténban az e-maileket 30 napig (állítható) tárolja, utána automatikusan törli. Minden nap végén jelentést küld a felhasználóknak az aznapi spamekről, így az esetlegesen tévesen kiszűrt e-mailekhez a felhasználók hozzáférhetnek.

Miután a spamek is folyamatosan változnak, ezért szükséges az azonosító szabályok változtatása. Ez manuálisan is végezhető, de a 2.4-es verziótól a szűrő szabályok automatikus frissítésére is van lehetőség, előfizetéses rendszerben.

Felhasználónk véleménye

Varga Gábor


Az általunk vásárolt VPOP3 levelezőprogramot már jó pár éve használjuk és azt mondhatom teljesen meg vagyunk elégedve a programmal. Rengeteg beállítási lehetőség van benne és nem nagyon volt olyan problémánk, amit ne tudtunk volna megoldani vele, pedig egy 80 fős céget kell kiszolgálnia. Igazi profi mail szerver program. De mi nem csak a tudása miatt döntöttünk mellette, hanem az ára miatt is. Legalább egy nagyságrenddel olcsóbb, mintha Microsoft Exchange Server-t üzemeltetnénk.


A Hunet Kft által nyújtott szolgáltatással maximálisan meg vagyunk elégedve.


Varga Gábor
rendszergazda
Golding Kft